Du er her: DOF Underviser

Den Digitale Underviser


Løft din undervisning med simple, lettilgængelige værktøjer ...

Jobbørs


Find dit job i en DOF-aftenskole.

Få tilsendt nyheder


Modtag DOF's nyhedsbrev til undervisere.

DOF Underviser

Kurser

 • DOF Kursusdage 2019

  Brandbjerg Højskole, Jelling d. 4. okt i Jelling

  Sæt kryds i kalenderen allerede nu!   DOF Kursusdage 2019 afholdes den 4. til 6. oktober 2019 på Brandbjerg Højskole. Program følger i starten af 2019.

 • Det bedste liv lungerne kan trække - Hvordan tilrettelægger man sin undervisning for mennesker med lungesygdomme?

  Dalum Landbrugsskole, Odense d. 16. mar i Odense S

  Målgruppe Bevægelsesundervisere og korledere, der har flerårig undervisningserfaring, og som fremtidigt ønsker at tilrettelægge kurser for mennesker med lungesygdomme Baggrund Over en halv million danskere kan få mere liv i lungerne, og du kan være med til at hjælpe dem på vej! Du vil på dette weekendkursus få mere viden på hele lungeområdet, og konkrete redskaber i forhold til at blive underviser i bevægelse eller i korsang for lungesyge. Du kan se frem til et inspirerende weekend-kursus med andre erfarne undervisere, hvor dygtige sundhedsfaglige inden for lungeområdet vil stå for undervisningen i samarbejde med Lungeforeningen og DOF. På kurset vil du blandt andet blive klogere på: -Lungernes fysiologi – hvad kan ramme lungerne, hvordan og hvorfor? -Lungesygdommene KOL og Astma -Undervisning af mennesker med lungesygdomme i korsang -Undervisning af mennesker med lungesygdomme i krop og bevægelse -Hvorfor det er vigtigt at træne som lungesyg -Viden om lungeområdets situation i DK og Lungeforeningens mange tilbud Undervisere: Læge og Ph.D.-stud. Howraman Meteran, fysioterapeut Agnete Haarder, korleder Anne-Mette Strandgaard, frivillighedskonsulent og projektleder hos Lungeforeningen Heidi Hoelgård Sunesen, psykolog Ingeborg Farver-Vestergaard  Se det fulde program for weekenden hér (pdf) Tid:   Den 16. til 17. marts 2019, fra kl. 9.00 (undervisningsstart 9.30) lørdag til ca. kl. 14.15 søndag Sted:   Dalum Landbrugsskole, Landbrugsvej 65, 5260 Odense S Pris for undervisere tilknyttet DOF medlemsskoler:  750,- kr. inkl. overnatning i enkeltværelse og forplejning 650,- kr. uden overnatning, inkl. forplejning Tilmeldingsfrist:   Den 22. februar 2019 Tilmelding og betaling Benyt www.danskoplysning.dk eller ring på tlf. 70 20 60 20. Der udsendes girokort efter tilmelding. Derudover kan der betales direkte på DOF’s konto: reg.nr.: 3574 kontonr.: 0004267842 Kursusgebyret kan kun refunderes senest 14 dage før kursets start. Ved udeblivelse på selve kursusdagen uden forudgående besked opkræves yderligere et udeblivelsesgebyr på 400 kr. i tillæg til selve kursusgebyret. I de tilfælde, hvor frameldingen påfører DOF udgifter til forplejning og logi, opkræves et beløb svarende til de faktiske udgifter.

 • Tarme, fedt og vitaminer - en dag i sundhedens tegn med Anette Harbech Olesen

  APA, København Ø d. 1. mar i København Ø

  Målgruppe Undervisere i sundhed og bevægelse Mål og indhold Vi dykker ned i betydningen af en sund tarmbiota, lærer at kende forskel på cellefedt og dellefedt og indhenter viden og  redskaber til optimalt indtag af mikronæringsstoffer. En sund og velfungerende fordøjelse er helt afgørende for et langt liv i sundhed. Den seneste nye forskning viser, at stort set alle sygdomme lige fra autoimmune lidelser til migræne, overvægt og autisme kan have deres udspring i en dårligt fungerende og uafbalanceret tarmbiota. Vi dykker ned i den seneste nye forskning og omdanner den til praktiske og brugbare redskaber. Fedtstoffer er ligesom vitaminer og mineraler livsvigtige for os mennesker, men kvaliteterne af disse er afgørende for den sundhedsmæssige effekt. Denne dag får du et indgående indblik i kvaliteter, processer og mekanismer - en viden, der på helt naturlig vis, vil kunne hjælpe den enkelte til bedre balance samt større modstandskraft og sundhed.   Kom og hent ny viden og inspiration Underviser Anette Harbech Olesen Anette Harbech Olesen har i de seneste 18 år arbejdet med mad og sundhed. Hun står bag MadforLivet universet, der byder på et væld af inspirerende opskrifter, viden, tips og ideer til en sundere hverdag. Anette har skrevet mere end 20 bøger, underviser og holder foredrag. Anette er uddannet indenfor ernæring i såvel Danmark som USA, hvor har deltaget i en lang af række af IFM – Institute for Functional Medicines uddannelser og symposier. Anette har suppleret disse uddannelser, og supplerer dem stadig, med symposier, kurser og opdateringsseminarer, primært i USA. ’ Læs gerne mere her www.madforlivet.com/ Tid Fredag den 1. marts 2019, kl. 10-15.30 Sted Apa Borgervænget 7a, 1.sal 2100 Kbh. Ø   Pris 300 kr. for deltagere tilknyttet DOF medlemsskoler - inkl. forplejning 1200 kr. for andre - inkl. forplejning Tilmeldingsfrist Fredag den 15. februar 2019 Tilmelding og betaling Benyt www.danskoplysning.dk eller ring på tlf. 70 20 60 20. Der udsendes girokort efter tilmelding. Derudover kan der betales direkte på DOF’s konto: regnr.: 3574 kontonr.: 0004267842 Kursusgebyret kan kun refunderes senest 14 dage før kursets start. Ved udeblivelse på selve kursusdagen uden forudgående besked opkræves et udeblivelsesgebyr på 400kr.

Se alle kurser

Nyeste jobs

 • Italiensk madlavning

  Roskilde Aftenskole i Region Sjælland

  To hold med italiens madlavning. Torsdage fra 17:30 til 21:10 (et hold i lige uger og et hold i ulige.) I første omgang fra september til Jul - og en planlagt fortsættelse efter nytår.

 • Varmtvandstræning

  Aftenskolen Magnum Opus i Region Syd

  Vi søger en underviser til 2 hold Varmtvandstræning onsdag aften kl. 19.00-19.45 og 19.45-20.30 i terapibassinet i Fredericia badeland (35 g. varmt). Se evt. beskrivelse af holdene på hjemmesiden, hold 152-35 og 152-36; http://magnumopus.dk/tilmelding.aspx?categoryId=bf34a099-e57d-4781-b046-a483010ea51f Løn efter bekendtgørelse nr. 353, Undervisningsministeriet og LBK.

 • underviser i keramik/glas

  Oplev Frederiksberg i Region Hovedstad

  Undervisning i keramik og glas på et værksted på en institution i Frederiksberg Kommune. Der er tale om et nyt værksted. Løn i.h.t. folkeoplysningsloven. Ring gerne for en snak, hvis du har kvalifikationerne.

Se alle jobs