Du er her: DOF Underviser

Den Digitale Underviser


Løft din undervisning med simple, lettilgængelige værktøjer ...

Jobbørs


Find dit job i en DOF-aftenskole.

Få tilsendt nyheder


Modtag DOF's nyhedsbrev til undervisere.

DOF Underviser

Kurser

 • DOF Kursusdage 2019

  Brandbjerg Højskole, Jelling d. 4. okt i Jelling

  Sæt kryds i kalenderen allerede nu!   DOF Kursusdage 2019 afholdes den 4. til 6. oktober 2019 på Brandbjerg Højskole. Program følger i starten af 2019.

 • Knogleskørhed og bevægelse i teori og praksis

  APA, København Ø d. 12. jan i København Ø

  Målgruppe Undervisere i sundhed og bevægelse Mål og indhold Med dette kursus får du redskaberne til at lave evidensbaseret bevægelsesundervisning for personer med osteopeni og osteoporose. Vi giver dig et dybdegående indblik i knoglernes fysiologi og de mekanismer, som sætter gang i knoglernes adaptioner til træning. Med afsæt i fysiologien præsenteres du for knogletræningens principper. Træningsprincipperne er evidensbaserede og tager udgangspunkt i den nyeste forskning på området. Et træningsprincip er ikke bedre end dets funktion i praksis, og du vil derfor arbejde med overgangen fra teori til praksis. Herunder hvordan du som underviser kan gøre knogletræning både sjovt og effektivt for dine deltagere. Kursets teoretiske del vil både have fokus på træning for personer med osteopeni og osteoporose. Vi vil fokusere på studier, der har undersøgt træning med begge målgrupper. I kursets praktiske del, er der ligeledes fokus på begge grupper. Vi vil gennemgå forskellige øvelser, aktiviteter og lege, fra stolegymnastik til eksplosiv styrketræning. Efter dette dagskursus, kan du gøre knogletræning til en nem og sjov del af din nuværende holdtræning. Kurset er en samlet pakke, hvor du får kendskab til: træningsprincipper, øvelser, aktiviteter, træningsopbygning og træningsprogression for personer med osteopeni og osteoporose. OBS: Medbring egen yoga– hhv. træningsmåtte! Undervisere   Magnus Bendtsen og Simon Esrup . De har begge en kandidatgrad i Idræt ved Københavns Universitet med specialisering i både knogleskørhedsforebyggende træning og generel hjemmetræning. Med træneruddannelser fra Dansk Gymnastikforbund fungerer Magnus og Simon til dagligt som instruktører, cheftrænere og sportschefer i Gladsaxe Idrætsforening. Med 9 år som ledende instruktører, har Magnus og Simon stor erfaring med træning og undervisning i alle aldersgrupper. Den psykologiske del af træning har stor interesse for de to instruktører, og de har derfor også en sportspsykologisk coaching-uddannelse fra Dansk Idrætsforbund. Ved siden af deres studie og gymnastikken har Magnus og Simon undervist på flere forskellige DGI uddannelser og kurser de seneste fire år. Magnus og Simon står bag virksomheden  ”Knoglestærk”, hvor de tilbyder kurser, holdtræning og meget mere. Læs gerne mere her www.knoglestærk.dk Tid   Lørdag den 12. januar 2019, kl. 10-17 Sted   Apa, Borgervænget 7a, 1.sal, 2100 Kbh. Ø - lokale B Pris   450 kr. for undervisere tilknyttet DOF medlemsskoler  1800 kr. for andre undervisere Tilmeldingsfrist   Mandag den 17. december 2018 Tilmelding og betaling Benyt www.danskoplysning.dk eller ring på tlf. 70 20 60 20. Der udsendes girokort efter tilmelding. Derudover kan der betales direkte på DOF’s konto: regnr.: 3574 kontonr.: 0004267842 Kursusgebyret kan kun refunderes senest 14 dage før kursets start. Ved udeblivelse på selve kursusdagen uden forudgående besked opkræves udeblivelsesgebyr på 400kr.

 • Temamøde om fleksibelt tilrettelagt undervisning - Information, inspiration, idéudvikling og erfaringsudveksling

  Skolen for Kunst og Design d. 16. jan i Århus C

  Målgruppe Skoleledere, bestyrelsesmedlemmer og undervisere i DOF-skoler Mål og indhold Lige siden det blev indført, har der været delte meninger om hvad fleksibelt tilrettelagt undervisning er, og om det er en god idé at give sig i kast med det. Beskrivelsen er besnærende, men reglerne er uklare. I nogle tilfælde kan det være en fin idé at lave fleksibelt tilrettelagt undervisning. Andre gange er det ikke bøvlet værd. Hvordan og hvornår fleksibelt tilrettelagt undervisning er en god idé i aftenskolen, er noget af det, som vi vil forsøge at kaste lys over på dette temamøde. Vi vil blandt andet komme ind på følgende emner: • Hvad er fleksibelt tilrettelagt undervisning, hvad står i loven og hvordan administreres det? • Hvilke forudsætninger skal være opfyldt, for at det er en god idé? • Hvad er dine og andres erfaringer med fleksibelt tilrettelagt undervisning? • Hvad kunne du sætte i gang i din aftenskole? Tid: 16. januar 2019 kl. 16 – 18 Sted: Skolen for Kunst og Design, Klosterport 4, 8000 Aarhus C Underviser og processtyrer: Anne Refsgaard Pris: Gratis for DOF-medlemmer Tilmeldingsfrist: Onsdag den 9. januar 2019 Tilmelding og betaling Benyt www.danskoplysning.dk eller ring på tlf. 70 20 60 20. Der udsendes girokort efter tilmelding. Derudover kan der betales direkte på DOF’s konto: regnr.: 3574 kontonr.: 0004267842 Kursusgebyret kan kun refunderes senest 14 dage før kursets start. Ved udeblivelse på selve kursusdagen uden forudgående besked opkræves udeblivelsesgebyr på 400kr.

Se alle kurser

Nyeste jobs

 • Italiensk madlavning

  Roskilde Aftenskole i Region Sjælland

  To hold med italiens madlavning. Torsdage fra 17:30 til 21:10 (et hold i lige uger og et hold i ulige.) I første omgang fra september til Jul - og en planlagt fortsættelse efter nytår.

 • Varmtvandstræning

  Aftenskolen Magnum Opus i Region Syd

  Vi søger en underviser til 2 hold Varmtvandstræning onsdag aften kl. 19.00-19.45 og 19.45-20.30 i terapibassinet i Fredericia badeland (35 g. varmt). Se evt. beskrivelse af holdene på hjemmesiden, hold 152-35 og 152-36; http://magnumopus.dk/tilmelding.aspx?categoryId=bf34a099-e57d-4781-b046-a483010ea51f Løn efter bekendtgørelse nr. 353, Undervisningsministeriet og LBK.

 • underviser i keramik/glas

  Oplev Frederiksberg i Region Hovedstad

  Undervisning i keramik og glas på et værksted på en institution i Frederiksberg Kommune. Der er tale om et nyt værksted. Løn i.h.t. folkeoplysningsloven. Ring gerne for en snak, hvis du har kvalifikationerne.

Se alle jobs