Du er her: Inspiration » Folkeoplysning for Flygtninge
Folkeoplysning for Flygtninge

Folkeoplysning for Flygtninge

Verden er vidne til en global flygtningekatastrofe. Det mærker vi også i Danmark, hvor antallet af asylansøgere og flygtninge, der har fået opholdstilladelse i Danmark, er næsten tredoblet siden 2010. Både asylcentre og kommuner i hele landet står derfor overfor en række udfordringer.

Vi mener, at aftenskolerne kan bidrage med noget særligt til at løse nogle af disse udfordringer og hjælpe med at tage godt imod de flygtninge, der er i Danmark. 

Derfor deltager DOF aktivt i initiativet 'Folkeoplysning for flygtninge', der er sat i søen af Dansk Folkeoplysnings Samråd (DFS). 

Målet med initiativet er at formidle de mange gode aktiviteter, som folkeoplysningen laver og kan lave; aktiviteter, der involverer os som mennesker og gør os klogere på, hvordan vi lokalt kan gøre noget for udfordringen at tage imod flygtninge på en god måde.

Vil du vide mere?
Læs mere om Folkeoplysning for Flygtninge på DFS' hjemmeside eller følg med på Facebook

Hvis din aftenskole lyst til starte nye aktiviteter for eller med flygtninge – eller er du allerede i gang - så kan du altid kontakte DOF's sekretariat for mere information eller sparring. 

Senest opdateret d. 12. december 2017