Du er her: Inspiration » Foredrag og debatter
Foredrag og debatter

Foredrag og debatter

Herunder finder du forskellige hjemmesider/bureauer, der formidler kontakt til en lang række foredragsholdere og debattører. Bemærk, at alle aftaler indgås direkte mellem pågældende bureau og aftenskolen, så DOF er ikke part. Men vi rådgiver naturligvis gerne, hvis I har spørgsmål og lignende.

StrongMind Foredrag 

DOF har et samarbejde med StrongMind Foredrag, hvor DOF's medlemsskoler får permanent rabat på en lang række foredragsholdere med op til 30-50%.

Det kunne eksempelvis være:

  • Danmarks nye sundhedsguru og TV-vært, Umahro Cadogan, der har solgt 500.000 bøger verden over
  • Tidligere TV-vært, Anja Steensig, hvis foredrag om depression får fantastiske anmeldelser: ”Så åbent, ærligt, følsomt og rørende fortalt, at tårerne flere gange løb ned af kinderne - tusind tak for at sætte ord på nogle kendte følelser!”
  • Linie 3s kreative bagmand, Anders Bircow, der fortæller om sin medrivende livshistorie
  • Livsstilsekspert, Christian Grau, der holder foredrag om livsstil, trends, mænd og biler.

Gå selv på opdagelse hos StrongMind Foredrag.

Kontakt dem på 70 27 50 97 eller kontakt@strongmind.dk.

Playmaker Booking

DOF har en rabataftale vedrørende foredrag med firmaet Playmaker Booking. Her kan I booke alt fra tv-værter, kendte sportsnavne, iværksættere til dansestjerner fra ”Vild med dans”. I kan se dem alle på adressen www.playmakerbooking.dk. Rabatterne er mellem 10% til 20% af foredragsprisen.

Nærmere omkring priser og booking ved henvendelse til Lars Refsing eller til vores kontaktperson ved Playmaker Booking, Kasper Staal Jørgensen, kasper@playmakerbooking.dk

Athenas

Athenas er en af landet største bureauer, og DOF har gode erfaringer med dem.

DOF har et samarbejde med Athenas, hvor der kan tilbydes særlige kampagnepriser til DOF´s medlemsskoler på udvalgte foredrag. Rabatten er forskellig, men Athenas prøver at bestræbe sig på at give DOF´s medlemmer minimum 10% og nogle gange 20-25% i rabat.

Der vil i jævne mellemrum komme kampagnetilbud fra Athenas, som vi offentliggør på denne side og sender ud via MedlemsNyt - og når det tidsmæssigt giver mening også Spektrum.

Aktuelle tilbud til DOF´s medlemsskoler fra Athenas:

Thomas Mygind 

http://www.athenas.dk/thomas-mygind-foredrag-motivation-team-powertalk.htm

Særpris, kr. 13.250 + transport (fra Midtjylland)


Niels Anders Thorn

http://www.athenas.dk/niels-anders-thorn-foredrag-kommunikation-skuespil.htm

Særpris kr. 12.000 + transport (fra København)

OBS: Tilbuddene gælder ved bookinger til og med den 13. oktober og kun ved direkte kontakt til chefkonsulent Viktor Feldmann, vif@athenas.dk, tlf. 42 80 96 06 og ved at oplyse koden DOF 2017
 

Athenas har også selv et nyhedsbrev, der fortæller om andre specielle kampagner og nyheder på foredragsholdere til Oplysningsforbund. Modtagere af nyhedsbrevet får også invitationer til kundearrangementer som fx gratis foredrag. 

Tilmeld dig nyhedsbrevet her.

Andre

Følgende bureauer har DOF gode erfaringer med:

www.Forfatterforedrag.dk

www.Foredragslisten.dk

Senest opdateret d. 12. december 2017