Du er her: Medlemsservice » Konsulentydelser » Bestyrelsesværktøjer

Bestyrelsesværktøjer

Er det svært at finde folk til bestyrelsesarbejdet i aftenskolen? Hvad er det egentligt lige, at opgaven går ud på og hvordan får vi det organiseret? Er bestyrelsen mest af navn og mindre af gavn? Hvis I har gjort jer disse tanker, men ikke knækket koden, så findes der forskellige værktøjer, som er lige til at gå til. Værktøjerne tager alle fat i de udfordringer, der er omkring, at få en bestyrelse til at fungere, og ikke mindst hvordan man får fat i nye til bestyrelsen.

I DOF vil vi gerne hjælpe med at udvikle jeres bestyrelsesarbejde og dermed aftenskolen. Med udgangspunkt i forskellige værktøjer og vores generelle erfaringer på området, skræddersyr vi det, som netop I har brug for. Det kan være en bestyrelsesdag, hvor vi er med, eller det kan være sparring til, at I selv går i gang med processen ud fra materialet.

Formålet er at styrke aftenskoleforeningen og gøre det attraktivt for nye at gå med i bestyrelsesarbejdet. Formen er dialogbaseret og med forskellige opgaver, der løses undervejs.

Du finder her en række værktøjer, som I selv kan bruge i aftenskolen. Du er også meget velkommen til at kontakte en DOF-konsulent for at høre mere - eller for at booke et besøg. 

Senest opdateret d. 16. august 2017